top of page
dr Magdalena Pfaffl


Vår VD, glesbygdsforskaren dr Magdalena Pfaffl finns tillgängligt som föreläsare

Vi erbjuder även utbildningar till HR och kommuner om hur man kan använda ortens tillgångar och potential för att säkra kompetensförsörjning utanför storstäderna

dr Magdalena Pfaffl har världsunik kompetens om små orternas tillgångar och mångfald. Hon är optimist som brinner för att visa hur ett positivt och framåtriktat tankesätt och fokus på diversitet kan lösa problem och skapa en innovationsfrämjande miljö. 

Magdalena har föreläst om sin forskning på bland annat Universitet Wien och Imperial College London samt intervjuats i TV och tidningar.

 

Hon har hållit i anpassade utbildningar och föreläsningar för kommuner, offentliga och privata aktörer. Bland kunderna finns Halmstads kommun, Föreningen för Svenska Ungdomsmottagningar, Business Region Gothenburg och Coompanion Halland

DSC_2534_edited.jpg

Vår mest populär föreläsning:​

Heterotopia. Tänk dig om små orter är framtidens viktigaste plats.

Magdalena föreläser och utbildar även om t.ex.:

Nyttja din orts dragkraft för att attrahera kompetens.

Optimismens innovativa kraft.

Mångfald som nyckel till innovativt framgång.

Ta kontakt idag för att prata vidare om hur vi kan anpassa en föreläsning eller utbildning efter din organisationens önskemål. 

Female Lecturer
"Magdalena har en positiv utstrålning på scen och ett stort engagemang för sitt ämne. Hon kan på ett pedagogiskt sätt förklara svåra processer för en publik som inte har så stora förkunskaper i ämnet."
Anna Beuermann, Varbergs kommun
bottom of page