top of page

Om Ares Habitats

Enjoying Outdoor

Ares Habitats grundades året 2020 av dr Magdalena Pfaffl.
Oss finns i Varberg, Halland men vi jobbar över hela Sverige för privata och offentliga aktörer.

Vi specialiserar oss på att matcha människor och livsplatser. Vi erbjuder konsult- och forskningstjänster inom regionsmarknadsföring, landsbygdsutveckling och särskilt inom vår expertis som är glesbygden och deras potential. Vi arbetar för regioner, kommuner, samt åt företag och föreningar som är intresserade av att hjälpa individer och familjer att hitta orten där de trivs bäst.
Att förstå trenden varför människor väljer att flytta från storstaden är viktigare än någonsin. Detta för att människor är i rörelse som aldrig förr och din organisation kan gå miste om verktyg för att attrahera de bästa talanger. Ares Habitats hjälper dig att dra nytta av de möjlighter som finns bortom storstan. Genom Magdalenas erfarenhet kan vi främja er organisation med verktyg för att stärka innovation - oavsett om ni jobbar med rymdforskning, kluriga frågor som gör att gemenskåpet drivs i öken, eller någonting helt annat. Vi vet hur att vaga tänka från djärva nya håll kan leda till banbrytande och innovativa resultat bortom gamla fördomar och tankesätt. 
Mångfald och att trivas som man är en viktigt nyckel till framgång och vi hjälpa gärna er organisation att nå längre på vägen dit. 

Tar gärna kontakt för att diskutera er organisations behov och vart möjlighet att stödja er.

bottom of page