top of page
Sök
  • Skribentens bildAres Habitats

Nu kör vi!

Idag var det startmöte för glesbygdsdatabasen med vara partners hos Vanjos. Känns så taggade och motiverande med massor av nya idéer. Nu kör vi!

Att få jobba med de fantastiska eldsjälar i glesbygden igen har varit min dröm ändå sen jag blev klart med fältstudien till min doktorsavhandling. Det är därför jag har grundat Ares.


Ute i glesbygden har jag gång om gång fått känna av energin och framtidstron som födds fram när människor hittar till ett ställe som passar de som en handske. Genom glesbygdsdatabasen vill jag möjliggöra för flera att hitta dit och för glesbygden att förstår deras unik identitet och hur den kan attrahera flera. I glesbygden är grannarna ännu mera beroende på varandra, så det är avgörande att det finns ett riktigt grymt gäng.


Nu under hösten ska det jobbas med databasen "i det mörka", alltså i utvecklingsmiljö. Under 2021 ska den fyllas på med grymma ställen man vill bo på. Tipsa gärna redan nu om ni ha tipps på ett samhället som borde vara med!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page